Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Snow food
Vanja van der Leeden
Snow food
Het eerste wintersportkookboek ter wereld
€ 19,95 Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.€ 7,90Huidige prijs is: € 7,90.
ISBN: 9789021515915.
Bindwijze:
geb
Taal:
NL
Uitgever:
Kosmos
Auteur:
Vanja van der Leeden
Auteur tussenvoegsel:
van der
Paginas:
143
Categorie: Eten & drinken.
Het eerste wintersportkookboek ter wereld. Ski’s, snowboards, spaghetti-frittata en surinaamse erwtensoep.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Lotje Deelman
Globetrottersgids voor Outdoor Cooking
Buiten eten is het lekkerste dat er bestaat. Wat denk je bijvoorbeeld van hotdogs aan een stok terwijl je lekker bij het kampvuur zit? Of een ontbijt met warme wentelteefjes als de dauw nog op het gras ligt? Of spaghetti met zeevruchten na een warme dag aan zee? De recepten in deze 'Globetrottersgids voor Outdoor Cooking' zijn allemaal snel en eenvoudig te maken, en de ingrediënten vrijwel overal ter wereld verkrijgbaar. Vanaf nu hoef je als je kampeert nooit meer concessies te doen aan smaak. Terraing - 107 blz
eten & drinken

Bethany Kehdy
De gastvrije keuken van het Midden-Oosten
In 'De gastvrije keuken van het Midden-Oosten' beschrijft Bethany Kehdy meer dan 80 traditionele en klassieke recepten en herinterpreteert ze voor de moderne kok, zonder de authenticiteit en heerlijke smaken te verliezen. Ontdek hoe je keer op keer de perfecte hummus maakt, creëer in een handomdraai een frittata met Perzische kruiden en een indrukwekkende stoofpot met ossenwang, sjalot en rabarber. Van simpele doordeweekse maaltijden tot een luie brunch, heerlijke diners, uitgebreide feestmaaltijden en makkelijke last-minute-opties, Bethany laat zien dat de Midden-Oosterse keuken perfect is voor elke gelegenheid door maar een paar hoofdingrediënten te gebruiken. Met menu's, uitgebreide en gedetailleerde recepten, charmante anekdotes over Bethany's eigen ervaringen en met prachtige foto's van Libanon. De gastvrije keuken van het Midden-Oosten is een essentieel kookboek voor iedereen die is betoverd door de smaken van het Midden-Oosten. Fontainegeb - 272 blz
eten & drinken

Joost Engelberts
De aardappeleters
Een reis vol memorabele ontmoetingen en gerechten. Sushi, schnitzel en steak; het zijn wereldberoemde gerechten die we dagelijks eten, maar ze zijn inmiddels zo gewoon dat we er niets meer over weten. Waar komen ze vandaan en waarom zijn ze zo beroemd? 'De Aardappeleters' trokken de wereld in en zochten het uit. Uit de krochten van eeuwenoude bibliotheken en uit de monden van chefs, baronnessen, boeren, revolutionairen en uitvinders worden de oerrecepten opgediept. Het resultaat is 'De Aardappeleters' vol verrassende avonturen met babi, bolo en bbq en epische verhalen over nazi's en spaghetti, maffia en kaasfondue, zeezieke koeien en vleesthee. Een reis vol memorabele ontmoetingen, zoals met de laatst levende telg van het roemruchte geslacht Stroganoff, die sinds de dood van haar moeder nooit meer een fatsoenlijke boeuf stroganoff heeft gegeten. Thomas Rapgeb - 320 blz
eten & drinken

Huib Edixhoven
Dom Pérignon in een rugzak
Vanaf de allereerste minuten van zijn leven speelt wijn een allesbepalende rol in het leven van Huib Edixhoven. Smaak, geur, eten en drinken zijn heilig. Veel wordt hem met de paplepel ingegoten, maar er broeit iets. Zodra de gelegenheid er is, trekt hij de wereld in, de wijn en de smaak achterna. Van Frankrijk naar Chili en van Californië naar Italië. Maar ook van India naar China want Huib is op zoek naar meer. Avontuur en nieuwe ervaringen zijn namelijk een net zulke belangrijke ingrediënten als smaken en geuren. Hij maakt ons op eigengereide wijze deelgenoot van zijn meest bijzondere en meest extreme ervaringen. Dom Pérignon in een rugzak is een jaloersmakend verslag van een wijnkenner in wording. Met de bravoure van Hemingway trekt Huib Edixhoven de wereld rond, vertelt de verhalen van zijn reizen en leert ons en passant de meest fascinerende feiten over de meest veelzijdige drank ter wereld. Het motto tijdens zijn reizen 'Voor een eerste klas smaak in mijn mond reis ik graag derde klas de wereld rond' staat garant voor extreme, hilarische en soms decadente avonturen. Carrera culinairpap - 270 blz