Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Snow food
Vanja van der Leeden
Snow food
Het eerste wintersportkookboek ter wereld
€ 19,95 Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.€ 7,90Huidige prijs is: € 7,90.
ISBN: 9789021515915. Bindwijze: geb Taal: NL Uitgever: Kosmos Auteur: Vanja van der Leeden Auteur tussenvoegsel: van der Paginas: 143 Categorie: Eten & drinken.
Het eerste wintersportkookboek ter wereld. Ski’s, snowboards, spaghetti-frittata en surinaamse erwtensoep.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Lotje Deelman
Globetrottersgids voor Outdoor Cooking
Buiten eten is het lekkerste dat er bestaat. Wat denk je bijvoorbeeld van hotdogs aan een stok terwijl je lekker bij het kampvuur zit? Of een ontbijt met warme wentelteefjes als de dauw nog op het gras ligt? Of spaghetti met zeevruchten na een warme dag aan zee? De recepten in deze 'Globetrottersgids voor Outdoor Cooking' zijn allemaal snel en eenvoudig te maken, en de ingrediënten vrijwel overal ter wereld verkrijgbaar. Vanaf nu hoef je als je kampeert nooit meer concessies te doen aan smaak. Terraing - 107 blz
eten & drinken
Huib Edixhoven
Dom Pérignon in een rugzak
Vanaf de allereerste minuten van zijn leven speelt wijn een allesbepalende rol in het leven van Huib Edixhoven. Smaak, geur, eten en drinken zijn heilig. Veel wordt hem met de paplepel ingegoten, maar er broeit iets. Zodra de gelegenheid er is, trekt hij de wereld in, de wijn en de smaak achterna. Van Frankrijk naar Chili en van Californië naar Italië. Maar ook van India naar China want Huib is op zoek naar meer. Avontuur en nieuwe ervaringen zijn namelijk een net zulke belangrijke ingrediënten als smaken en geuren. Hij maakt ons op eigengereide wijze deelgenoot van zijn meest bijzondere en meest extreme ervaringen. Dom Pérignon in een rugzak is een jaloersmakend verslag van een wijnkenner in wording. Met de bravoure van Hemingway trekt Huib Edixhoven de wereld rond, vertelt de verhalen van zijn reizen en leert ons en passant de meest fascinerende feiten over de meest veelzijdige drank ter wereld. Het motto tijdens zijn reizen 'Voor een eerste klas smaak in mijn mond reis ik graag derde klas de wereld rond' staat garant voor extreme, hilarische en soms decadente avonturen. Carrera culinairpap - 270 blz
eten & drinken
Jef van den Steen
België
Zoals Frankrijk terecht de 'republiek van de wijn' genoemd mag worden, zo is België even terecht 'het koninkrijk van het bier'. En daar zijn vele redenen voor die in dit boek aan bod komen. Zo is België het enige land ter wereld waar alle vier de gistingswijzen - spontane, gemengde, hoge en lage gisting - gebruikt worden. Van elk van deze gistingswijzen wordt één of meerdere voornbeelden behandeld. Dat het lage landje aan de Noordzee met nauwelijks 11 miljoen inwoners meer dan 600 producenten heeft die een paar duizend verschillende bieren brouwen waarvan een aantal wereldklassiekers zijn mag gerust geweten zijn. België voert dan ook ruim 70 % van al het in het land gebrouwen bier uit, niemand ter wereld doet beter. 1926 - Stella, 1934 - Orval, 1948 - Chimay bleu, 1960 - Gouden Carolus Classic, 1965 - Hoegaarden, 1982 - La Chouffe, 1987 - Lindemans Pêcheresse, 1989 - Delirium, 1990 - Leffe, 1990 - Saison Dupont Bio, 1992 - Dûchesse de Bourgogne, 1992 - Sint Bernardus Abt, 1993 - Grimbergen blond, 1996 - Tripel Karmeliet, 1998 - Affligem blond, 2005 - Brugse Zot, 2014 - Cornet, 2014 - Green Killer, 2014 - Vedett IPA, 2016 - Tripel Le Fort Snoeckgeb - 192 blz
eten & drinken
Alex Atala
D.O.M
Alex Atala laat ons met zijn manier van koken het mooiste, puurste en lekkerste zien dat Brazilië in huis heeft. Met ontzag voor de ingrediënten en de cultuur van de Amazone kookt hij de sterren van de hemel. Zijn restaurant D.O.M in Sao Paulo staat in de top 10 van de beste restaurants ter wereld en Atala is uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke mensen ter wereld. Als je dit boek leest, of beter gezegd ervaart, begrijp je waarom. Dit boek vertelt de verhalen achter 65 unieke ingrediënten die worden gebruikt in de keuken van D.O.M. en over Atala's relatie met deze ingrediënten. Elk ingrediënt wordt vergezeld van een recept en prachtig beeld van zowel het ingrediënt als het gerecht. Ontdek de meest waanzinnige ingrediënten van Brazilië, geïnterpreteerd door een wereld chef. Terrageb - 320 blz