Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Het keto-dieet compleet
Amy Ramos
Het keto-dieet compleet
Simpel en snel: in max 30 minuten op tafel inclusief 14 dagen maaltijdsplan
€ 18,99 Oorspronkelijke prijs was: € 18,99.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789021574318.
Bindwijze:
pap
Taal:
NL
Uitgever:
Kosmos
Auteur:
Amy Ramos
Paginas:
158
Categorie: Eten & drinken.
Wil je afvallen en je lekkerder voelen? Zonder voortdurend calorieën te tellen? Start dan met de 75 easy ketogene recepten uit Het Keto-dieet. Inclusief handig 14 dagen maaltijdplan. ‘Het keto-dieet compleet’ van Amy Ramos vertelt je alles wat je wilt weten over één van de grootste dieettrends van het moment! Met dit eetpatroon, waarbij de focus ligt op koolhydraatarm en vetrijk eten, raak je snel je overtollige kilo’s kwijt. Met deze internationale bestseller kan iedereen die wil starten met het keto-dieet direct aan de slag! Voor iedereen die moet of wil afvallen!
Gerelateerde producten
eten & drinken

Keto-licious
Direct aan de slag met het ketodieet! Women's Weekly laat met 'Keto-licious' zien dat koolhydraatarm en vetrijk eten zowel effectief als heerlijk is. Wil je afvallen zonder hongergevoel en ook nog smakelijk blijven eten? Dan is Keto-licious voor jou! In 'Keto-licious' vind je de basis van het ketodieet waarbij je door het eten van goede vetten en het beperken van koolhydraten je lichaam stimuleert om vet te verbanden en om te zetten naar energie. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke fruit- en groentensoorten kun je het beste eten en hoe maak je die ook nog eens overheerlijk klaar? De 80 easy recepten voor ontbijt, lunch en diner maken het afscheid van brood, pasta en aardappelen een fluitje van een cent! Kosmospap - 164 blz
eten & drinken

Giles Yeo
Waarom calorieën niet tellen
Je hoort vaak dat afvallen een kwestie is van meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt. Daar klopt helemaal niets van, vertelt obesitasonderzoeker Giles Yeo in Waarom calorieën niet tellen. Hij laat zien dat niet alle calorieën hetzelfde effect hebben en dat het daarom niet altijd zin heeft ze te tellen. Dit boek neemt je mee terug naar de basis: waarom zijn we ooit begonnen de hoeveelheid energie in voedsel in calorieën te meten, en hoe worden de caloriewaarden op etiketten bepaald? Yeo legt uit hoe je lichaam vetten, eiwitten en koolhydraten op compleet verschillende manieren verwerkt en hoe je genen hierbij een belangrijke rol spelen. Ook vertelt hij waarom populaire diëten vaak op korte termijn slagen, maar uiteindelijk alsnog mislukken. Waarom calorieën niet tellen is praktisch, wetenschappelijk onderbouwd en rijk aan verhelderende anekdotes. Na het lezen van het boek kun je veel beter bepalen welk voedingspatroon bij je past. Met een voorwoord van Jaap Seidell, hoogleraar voeding en gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. New Scientistpap - 267 blz
eten & drinken

Michael Mosley
Het vastendieet
Mosley en Spencer introduceren een nieuwe, revolutionaire manier van diëten, waar iedereen over de hele wereld het over heeft. Het is echt zo simpel als het klinkt: vijf dagen in de week mag je eten volgens je normale eetpatroon en twee dagen moet je 'vasten': 500 calorieën per dag voor vrouwen, 600 voor mannen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat dit dieet er niet alleen voor zorgt dat de kilo's ervan afvliegen, maar ook dat het risico op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker daalt. 'Het vastendieet' bevat een calorieënteller en recepten om dit simpele geheim gemakkelijk en smakelijk deel uit te laten maken van je dagelijkse bestaan. Nooit eerder was diëten zo laagdrempelig! Dr. Michael Mosley (1957) werd bekend met zijn bbc-programma's over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten. Mimi Spencer (1967) werd bekroond voor haar werk als voedingsjournalist. Zij schrijft voor diverse kranten en bladen zoals The Guardian, Marie Claire en Observer Food Monthly. Prometheuspap - 196 blz
eten & drinken

Mikkel Karstad
Spis
Mikkel Karstad, co-founder van Scandi-cool cuisine, adviseur van NOMA en een geweldige Deense chefkok. Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: 'De schoonheid van voedsel is van cruciaal belang,' zegt hij, 'onze ogen spelen een belangrijke rol bij het eten. Als een gerecht er prachtig en heerlijk uitziet, zal het eerder aanzetten tot het proberen van iets nieuws. Je eet met smaakpupillen, ogen en neus.' Als een vakkundig en creatief chefkok is hij dagelijks bezig met eten met een 'persoonlijkheid' en vol smaak. Hij maakt liever een gerecht met lokaal en seizoensgebonden ingrediënten dan een 'gedwongen' onpersoonlijke maaltijd met dure ingrediënten. Dat is ook het uitgangspunt van zijn eerste kookboek Spis: Mensen inspireren om goede ingrediënten te gebruiken en dan gewoon... koken! Niet meer en vooral niet minder. Mikkel gebruikt in zijn prachtig vormgegeven en geïllustreerde boek de ingrediënten die hijzelf het liefst gebruikt. Met deze bestandsdelen maakt hij verschillende recepten zodat de lezers van zijn boek 'leren' deze op verschillende manieren te gebruiken en te ervaren. Dus als je gaat koken met Spis zal je je eetgewoonten wellicht wat moeten aanpassen om op die manier een nieuwe culinaire ervaring op te doen.
Recensie
Een in alle opzichten origineel kookboek zie je niet vaak, maar ‘Spis’ is zo’n kookboek. Van de opvallende en prachtige vormgeving tot fotografie, indeling en receptuur: alles is bijzonder. De Deense kok en blogger Mikkel Karstad koos voor een indeling naar ingrediënt, met ‘Vuur’, ‘Picknick’ en ‘Vloeistoffen’ als buitenbeentjes. Je moet het maar durven, een heel hoofdstuk over spruitjes! Het hoofdstuk ‘Vloeistoffen’ heeft recepten voor ingelegde paardenbloemen en rozenblaadjes, kruidige kersenjenever en rabarberwodka. Verstopt in het hoofdstuk ‘Venkel’ staat een recept voor knäckebröd. De Scandinavische keuken is duidelijk aanwezig en vormt een interessant alternatief voor de overvloed aan kookboeken met vooral Mediterrane en/of Aziatische accenten. Zowel in zijn voorwoord als in het afsluitende stukje over smaak moedigt Karstad de thuiskoker aan om zelf te proeven en te experimenteren. De vier smaakcirkels Zoet-Zuur-Zout-Scherp helpen daarbij een handje. Voor iedereen die méér van Scandinavisch eten verwacht dan de bekende Zweedse gehaktballetjes is dit kookboek een absolute aanrader. AerialGEB - 235 blz