Menu

Jeroen van Egmond

Afvallen met Nederland

Het 10-weken-gezond-slankprogramma voor jouw streefgewicht

 20,99  7,90

ISBN: 9789021564074. Bindwijze: ing Taal: NL Uitgever: Kosmos Auteur: Jeroen van Egmond Auteur tussenvoegsel: van Paginas: 176 Categorie: .

Gerelateerde producten

eten & drinken

Pauline Weuring

Het voedselzandloper kookboek

Pauline Weuring ontwikkelde heerlijke, creatieve doch laagdrempelige recepten voor ontbijt, tussendoortjes, lunches, voorgerechten, avondmalen, toetjes en dranken, naar de inzichten van De voedselzandloper. Kris Verburgh geeft hierbij, in zijn gebruikelijke heldere en toegankelijke stijl, interessante uitleg en duidelijke tips om het verouderingsproces af te remmen. Arts Kris Verburgh bewees reeds met 'De voedselzandloper' dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen. 'De voedselzandloper' schotelt ons nieuwe voedingsgewoontes voor die gezond zijn én levensverlengend kunnen werken. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien zal leiden tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking! Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, Schitterend!, drie jaar later zijn tweede, Fantastisch! Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes. Pauline Weuring (1981) is een foodie in hart en nieren. De passie voor lekker eten zat er van kinds af aan al in. Zij is bedenker en eigenaar van het populaire kookblog Uit Pauline's Keuken. Daarnaast is zij ook werkzaam als freelance culinair redacteur voor onder meer Flair.
 21,99  9,90
Verder lezen

Door drukte kan de levering van uw pakketje langer duren. Wij streven er naar bestellingen binnen 2 tot 4 werkdagen te leveren. Sluiten