Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Help, ik val niet af!
Vivian Reijs
Help, ik val niet af!
Fix je hormoonbalans en verlies gewicht
€ 25,99 Oorspronkelijke prijs was: € 25,99.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789021579955.
Bindwijze:
geb
Taal:
NL
Uitgever:
Kosmos
Auteur:
Vivian Reijs
Paginas:
208
Categorie: Eten & drinken.
Help, ik val niet af! Hoeveel vrouwen roepen dit niet? Hormoonexpert Vivian Reijs komt je met dit boek te hulp. Met de VIV-methode gaat afvallen je wél lukken. Ontdek hoe hormonen ervoor kunnen zorgen dat je niet afvalt, en krijg weer grip op je gewicht. Want als je gezond en in balans bent, dan gaat afvallen vanzelf. Met veel informatie, de stap-voor-stap VIV-methode en recepten voor ontbijt, lunch en diner.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Cora de Fluiter
Slim op uw juiste gewicht
Het juiste gewicht bereiken en behouden is voor de meeste mensen een behoorlijke uitdaging. Een dieet en extra bewegen kunnen heel nuttig zijn, maar helaas geven deze methoden meestal geen blijvend resultaat. Zodra u stopt bent u al gauw terug bij af of erger. Reden voor Cora de Fluiter om een diepgaande studie oorzaken van gewichtstoename te doen. De resultaten van deze studie waren ronduit verbijsterend. Het bleek dat bij meer dan 50% van alle mensen, waarbij het gewicht is toegenomen, verschillende lichamelijke oorzaken verantwoordelijk waren. Bij deze mensen was een verkeerde voeding of te weinig beweging niet de oorzaak van hun gewichtstoename. Als u met uw pogingen om af te vallen weinig of geen resultaat hebt bereikt zou ook uw gewichtstoename een lichamelijke oorzaak kunnen hebben. In dit boek leest u hoe u deze oorzaken zelf kunt herkennen en wat u daaraan kunt doen. Hierdoor boekt u met al uw inspanningen om gewicht te verliezen blijvend meer resultaat. De methode van Cora de Fluiter mag revolutionair genoemd worden omdat zij één van de eersten is die zich richt op de lichamelijke oorzaken van gewichtstoename Recensies: 'SLIM op uw juiste gewicht' beschrijft in een heldere stijl een praktijkgerichte aanpak van het overgewichtprobleem. Het makkelijk leesbare boek is interessant voor iedereen. Ook therapeuten, artsen en andere professionals kunnen er veel nuttige informatie in vinden. [Tijdschrift TvOG, februari 2009] Elmarpap - 248 blz
eten & drinken

Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz
eten & drinken

Keto-licious
Direct aan de slag met het ketodieet! Women's Weekly laat met 'Keto-licious' zien dat koolhydraatarm en vetrijk eten zowel effectief als heerlijk is. Wil je afvallen zonder hongergevoel en ook nog smakelijk blijven eten? Dan is Keto-licious voor jou! In 'Keto-licious' vind je de basis van het ketodieet waarbij je door het eten van goede vetten en het beperken van koolhydraten je lichaam stimuleert om vet te verbanden en om te zetten naar energie. Maar hoe pak je dat precies aan? Welke fruit- en groentensoorten kun je het beste eten en hoe maak je die ook nog eens overheerlijk klaar? De 80 easy recepten voor ontbijt, lunch en diner maken het afscheid van brood, pasta en aardappelen een fluitje van een cent! Kosmospap - 164 blz
eten & drinken

Renee Elliott
Koken voor jou, mij en de kids
In ‘Koken voor jou, mij en de kids’ laat Renée Elliott zien hoe je snel, lekker én gezond kookt voor alle leeftijden. Eén recept voor ouders, kids én baby. Terwijl je het hoofdgerecht aan het koken bent, maak je voor je baby van 6 maanden een hapje met dezelfde ingrediënten. Stressvrij, zonder af te doen aan smaak of voedingswaarde. ‘Koken voor jou, mij en de baby’ bevat recepten voor ontbijt, lunch en diner, maar ook voor taarten en koekjes: het hele gezin zal smullen! Kosmos176 blz