Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Lekker gezond!
Ellemieke Vermolen
Lekker gezond!
Het makkelijke familiekookboek
€ 25,99 Oorspronkelijke prijs was: € 25,99.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789021586410. Bindwijze: pap Taal: NL Uitgever: Kosmos Auteur: Ellemieke Vermolen Paginas: 208 Categorie: Eten & drinken.
Met ‘Lekker gezond!’ van Ellemieke Vermolen tovert ieder gezin een makkelijke maar voedzame maaltijd op tafel. Van snelle tussendoortjes tot kidsproof hoofdgerechten en van healthy smoothies met extra veggies tot lekkere baksels. Ellemieke laat zien hoe je binnen 30 minuten de hele familie aan tafel hebt en zorgt ervoor dat iedereen heerlijk zit te smullen. Inclusief tips hoe je op een ongedwongen, speelse manier van de kinderen chefs in spe en groente-vrienden maakt.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Ellemieke Vermolen
Ellemieke’s familie kookboek
In dit boek toont Ellemieke Vermolen hoe ze haar kinderen gezond laat eten en van welk gerecht ze beter slapen. Al haar gerechten zijn met liefde bereid. Of wil je niet weten met welk gerecht zij Sergio Herman's hart heeft gewonnen?Twee boeken samen. Een kookboek voor de ouders en een Doe-Boek voor de kinderen. Terwijl mama of papa het eten klaarmaakt, gaan de kinderen aan de slag met knutselen.Ellemieke's familie kookboek vormt een duo met het Doe-Boek BEET!. Terwijl mama of papa kookt, kunnen de kinderen een knutselwerk maken om de tafel te versieren, om de keuken mooier te maken of om oma te foppen. Minestronegeb - 142 blz
eten & drinken
Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz
eten & drinken
Sue Quinn
Snel, gezond & lekker
In 'Snel, gezond & lekker' vind je 160 eenvoudige en in korte tijd te bereiden recepten. Het succes zit in de drie stappen aanpak. 1. Goede ingrediënten: ontdek welke basis ingrediënten je in huis moet hebben om snel te kunnen koken, met behoud van kwaliteit en smaak. 2. Organisatie: zet de benodigde ingrediënten alvast klaar, volg daarna de volgorde van het recept, en maak meerdere onderdelen van je maaltijd tegelijkertijd klaar. 3. Snelheid door gewoonte: alle recepten kosten slechts tien minuten of nog minder tijd om te maken. Als je eenmaal op deze manier hebt leren koken, gaat dat steeds gemakkelijker. Snel te leren en snel te maken! Terrapap - 256 blz
eten & drinken
Michele Cranston
A Simple Table
In 'A Simple Table' staan ruim 100 recepten voor één persoon, met z'n tweeën, met een gezin of met familie en vrienden. Van snelle en gemakkelijke doordeweekse eenpansmaaltijden, naar diners die een moderne twist geven aan klassieke gerechten, tot uitgebreide, feestelijke diners voor in het weekend. De recepten zijn helemaal van nu, gezond en fris, en maken gebruik van ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. Verrassende combinaties zorgen voor een fantastische smaakbeleving. Iedereen zal genieten! Door het hele boek vind je handige tips en informatie over ingrediënten om ervoor te zorgen dat je zonder moeite het beste resultaat op tafel zet. Terrapap - 255 blz