Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Bish bash bosh!
Henry Firth
Bish bash bosh!
Jouw favorieten, geheel plantaardig
€ 27,00 Oorspronkelijke prijs was: € 27,00.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789059569973.
Bindwijze:
geb
Taal:
NL
Uitgever:
Fontaine
Auteur:
Henry Firth
Paginas:
288
Categorie: Eten & drinken.
Het is de missie van Henry Firth en Ian Theasby om met hun revolutionaire videokanaal iedereen te helpen om heerlijke maaltijden te maken zonder vlees of zuivel. Geheel plantaardig. Curry jalfrezi, briljante burgers, super verse salades, decadente desserts. In ‘Bish bash bosh!’ vind je al je favoriete gerechten.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Henry Firth
Bosh! – Healthy vegan
'BOSH!' staat voor een nieuwe manier van koken. Zonder vlees en zuivel, met minder suiker en vet, maar boordevol smaak! Vol met voedingshacks en lifestyle-tips voor een gezond vegan voedingspatroon met gerechten die je doen watertanden. Henry Firth en Ian Theasby vertellen je hoe je kleurrijker kunt eten, doelgerichter kunt leven en bereikbare doelen kunt stellen om je gezondheid te verbeteren, ongeacht of je nu kiest om volledig veganistisch te gaan eten of niet. Met gezonde nieuwe familiefavorieten, veelzijdige lunchideeën, showstoppers die zelfs indruk maken op de grootste steakliefhebber, de lekkerste snacks en waanzinnig goede toetjes boordevol vitaminen en smaak. Fontainegeb - 240 blz
eten & drinken

Wagamama your way
Wagamama your way' is het nieuwe kookboek van 's werelds beroemdste noodlebar Wagamama. Met 70 heerlijke Aziatische gerechten voor de thuiswok. Smaakvolle Asian-inspired gerechten voor body, mind & soul. Laat je met 'Wagamama your way' inspireren door de intens frisse smaken van het Verre oosten. Met invloeden uit Japan, China, Vietnam en Thailand. Boordevol snelle, makkelijke maaltijden, van soulful comfortfood tot eenvoudige gerechten om een eigen twist aan te geven. Van de beroemde vegan katsu curry en Japanse pancakes tot een goedgevulde Vietnamese pho, ontdek de lekkerste variaties op Wagamama-klassiekers voor thuis. Snel en makkelijk Lekkere bowls Wokken maar Flexibele favorieten Zoetigheden Sauzen en bijgerechten. Veel recepten zijn geheel vegan of vegetarisch of hebben tips voor een plantaardige versie. Ontdek met Wagamama your way allerlei ideeën voor makkelijk en mindful eten. Wagamama is een restaurant voor Aziatische gerechten, opgericht door Alan Yau. In het Japans betekend Wagamama 'stout kind'. Eigenzinnig, speels en rusteloos â Wagamama is gedreven door zijn grote nieuwsgierigheid. Wagamama heeft in Nederland en België in totaal tien restaurants, in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leidschendam, Roermond, Brussel en Antwerpen. Wereldwijd vind je de restaurants van Wagamama in 23 landen. Kosmosgeb - 208 blz
eten & drinken

Machteld Smid
Curry’s
Curry is een gemakkelijk eenpansgerecht, en door het gebruik van verse ingrediënten en veel groenten ook nog eens heel gezond! Je kunt er heerlijk zelf mee experimenteren, en de recepten zijn heel geschikt voor zowel vlees- en visliefhebbers als vega- en flexitariërs. Onder curry wordt een verzameling kruidige gerechten in romige sauzen verstaan. Landen als Thailand, Indonesië en Singapore vormen de bakermat van dit veelzijdige gerecht. In 'Curry's' vind je dertig smakelijke recepten die heel goed te maken zijn, en voor ieders smaak. Karaktergeb - 68 blz
eten & drinken

Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz