Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Hobby & sport/Sportboeken/Fit in 15
Joe Wicks
Fit in 15
Fit en healthy met 15 minuten gerechten en workouts
€ 18,50 Oorspronkelijke prijs was: € 18,50.€ 7,90Huidige prijs is: € 7,90.
ISBN: 9789021564128. Bindwijze: ing Taal: NL Uitgever: Kosmos Auteur: Joe Wicks Paginas: 224 Categorieën: Eten & drinken, Hobby & sport, Sportboeken.
‘Fit in 15’ laat zien hoe je met de goede brandstof op het juiste moment je lichaam voedt. Het resultaat: je verbrandt vet, je bouwt spiermassa op en dat zonder honger en in 15 minuten. Met 100 recepten: koolhydraat-arm voor rustdagen, met koolhydraten voor na het sporten en snacks voor tussendoor. Met tips en voedingsplannen en work-outs voor thuis.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Ellen Hoog
In perfecte conditie
Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen. In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is. Carerrageb - 222 blz
eten & drinken
Kook ook Snel
Heb je een keer weinig tijd om te koken, maar wil je wel een lekkere maaltijd op tafel zetten? Dit handige kookboek geeft recepten die in 5, 10 of 15 minuten te bereiden zijn. Smul van bijvoorbeeld zalm uit de wok (5 minuten), Groene salade met paddenstoelen en noten (10 minuten) en Thaise viscurry (15 minuten). Heldere, gemakkelijk te maken recepten met een smakelijk resultaat. Inmercgeb - 141 blz
eten & drinken
Ellen Hoog
Grenzeloos gezond
In 'Grenzeloos gezond' laat tophockeyster Ellen Hoog zien dat je altijd en overal ter wereld fit kunt zijn door gezond te eten en bewust te blijven bewegen. Geïnspireerd door haar vele trainingsstages en grote toernooien, een relaxvakantie en een geweldige roadtrip, brengt Ellen 50 wereldse, makkelijke, gezonde recepten én enkele heerlijke guilty pleasures. Aangevuld met 6 complete work-outs voor zowel thuis als op reis. Carrerageb - 220 blz
eten & drinken
Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz