Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Gezondheid/Broodbuik totaal gezond
William Davis
Broodbuik totaal gezond
Word weer gezond, word weer slank met het ultieme gluten-, tarwe- en granenvrije plan
€ 18,99 Oorspronkelijke prijs was: € 18,99.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789021557908. Bindwijze: ing Taal: NL Uitgever: Kosmos Auteur: William Davis Paginas: 472 Categorieën: Eten & drinken, Gezondheid.
In ‘Broodbuik Totaal Gezond’ leert William Davis niet alleen hoe en waarom je nee moet (blijven) zeggen tegen granen, gluten en tarwe, maar ook hoe je je gezondheid naar een veel hoger plan kunt tillen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Alexandra Besel
Met zonder gluten
Ben je allergisch of intolerant voor gluten? Met de recepten uit 'Met zonder gluten' krijg je genoeg inspiratie om te kunnen genieten van de heerlijkste zoete en hartige gerechten, van ontbijt en tussendoortjes tot hoofdgerechten en desserts. Alexandra Besel geeft in 'Met zonder gluten' tips hoe je gluten het best kunt vermijden en laat ze zien waar je basis ingrediënten goed mee kunt vervangen. Bechtpap - 128 blz
eten & drinken

Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz
eten & drinken

Louise Fresco
Hamburgers uit de moestuin
Hamburgers uit de moestuin? Wat een rare titel! Hamburgers komen toch uit te winkel? Merel en haar buurjongetje Dayo zijn op zoek naar gezond eten. Een beetje vlees, veel groente en zuivel, zeggen hun ouders. Maar waarom is dat gezond? Is gezond hetzelfde als duurzaam? Sommige mensen, zoals Dayo, houden heel erg van vlees, terwijl Merel het eigenlijk wel zielig vindt dat we dieren doodmaken. Kan ze dan net zo goed nepvlees van soja eten? Bezig zijn met wat je in je mond stopt is soms best moeilijk, maar vooral leuk. Ga mee op zoek naar lekker en gezond eten, maak de hamburgerrecepten achterin en leer waarom hamburgers ook uit de moestuin kunnen komen! Prometheusgeb - 136 blz
eten & drinken

Lisa Butterworth
28 dagen vega
28 dagen vega' is een complete gids vol lekkere vegetarische recepten waardoor je binnen een mum van tijd de overstap naar vegetarisch eten kunt maken. Door 28 dagen je eetgewoonte aan te passen en de duidelijke weekmenu's te volgen, weet je precies wat je moet doen. Dit handige en praktische kookboek is er voor iedereen die wil overstappen op vegetarisch eten. Na een geïllustreerde uitleg over de positieve impact van een vegetarisch dieet op de planeet en je lichaam, volgen tips over hoe je de gezonde voedingsstoffen uit vegetarisch eten binnen kunt krijgen. De gevarieerde eetwissels in '28 dagen vega' laten bijvoorbeeld zien dat je gehakt prima kunt vervangen door linzen. Daarnaast zit het kookboek bomvol handige basisrecepten voor dressings, spreads, bijgerechten en toppings, waarmee je vegetarisch eten naar een hoger niveau kunt tillen. Met '28 dagen vega' was vegetarisch koken nog nooit zo makkelijk. Bechtpap - 192 blz