Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Mijn slankprogramma
Jean-Michel Cohen
Mijn slankprogramma
gezond gewicht verliezen met een blijvend resultaat
€ 14,95 Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.€ 7,90Huidige prijs is: € 7,90.
ISBN: 9789002240003.
Bindwijze:
ing
Taal:
NL
Uitgever:
Standaard
Auteur:
Jean-Michel Cohen
Paginas:
199
Categorie: Eten & drinken.
In Mijn slankprogramma zet Dr. Cohen zijn succesvolle methode om af te slanken uiteen. Het dieet van Dr. Cohen houdt rekening met 44 weekschemas, tips, meer dan 50 lekkere voorbeeldrecepten en equivalententabellen, zodat je je lievelingsproducten niet van je menu hoeft te schrappen.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Karin Gaasterland
Cuisine Carine
'Cuisine Carine' pak je iedere dag opnieuw voor culinaire inspiratie. Men wil vaak weten hoe het werkt in mijn hoofd. Eenvoudig, want ik denk aan niets anders dan aan eten. De beste gerechten ontstaan in mijn hoofd. Dit is wie ik ben, dat is wat ik doe. In de loop der jaren ben ik mijn verhaal - dat van een leven lang koken - gaan opschrijven: recepten, geschiedenis, achtergronden, mijn favoriete plekken, inspiratie en keukenfilosofie. Voor mij gaat koken niet uitsluitend over techniek of nauwkeurige receptuur. Natuurlijk, kennis is handig en chef word je niet zomaar. Maar ook gaat het over smaak, creativiteit en de durf om iets neer te zetten. Met jouw smaken en met mooie producten. Op zoek naar de perfecte balans in de pan. Ruiken, proeven, proberen. Koken hoeft niet ingewikkeld te zijn om verrassend te smaken. Kortom, 'Cuisine Carine' is voor mensen die - net als ik - van het leven houden, niet op dieet zijn en inspiratie uit het kleine halen. 'Cuisine Carine'kun je naar je eigen hand kunt zetten. In je keuken thuis of en voyage (bij uitstek geschikt om in je koffer te gooien). En als een gerecht niet uitpakt zoals bedacht: schouders recht, beetje bluffen en doen alsof het zo is bedacht. Geloof me: dat werkt. Carrerageb - 439 blz
eten & drinken

Mari Maris
Maison Mari
Een reis door het jaar in kleine geschiedenissen en grote gerechten van soezen en moussen tot kroketten, tarteletten & bonbons. Geserveerd in 54 uitgebreide menu's voor alleseters, geheelonthouders, veganeusjes, carnivoren, culi's en normale mensen. Een avond met vrienden aan tafel. Heel leuk en toch ook wat stressvol: er moet een menu verzonnen én gekookt worden. Kijkend in kookboeken en tijdschriften dienen de ideeën zich aan, maar als alle notities en uitgescheurde pagina's naast elkaar liggen, blijken het vier voorgerechten en een dessert, zonder hoofdgerecht. Of uw liefde voor deeg leverde een menu op waarbij alle gangen een jasje hebben, gefrituurd, gestoomd of gebakken... Hoe dan wel? Over het samenstellen van een goed menu valt van alles te weten en ontdekken. Carrerageb - 568 blz
eten & drinken

Mikkel Karstad
Spis
Mikkel Karstad, co-founder van Scandi-cool cuisine, adviseur van NOMA en een geweldige Deense chefkok. Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: 'De schoonheid van voedsel is van cruciaal belang,' zegt hij, 'onze ogen spelen een belangrijke rol bij het eten. Als een gerecht er prachtig en heerlijk uitziet, zal het eerder aanzetten tot het proberen van iets nieuws. Je eet met smaakpupillen, ogen en neus.' Als een vakkundig en creatief chefkok is hij dagelijks bezig met eten met een 'persoonlijkheid' en vol smaak. Hij maakt liever een gerecht met lokaal en seizoensgebonden ingrediënten dan een 'gedwongen' onpersoonlijke maaltijd met dure ingrediënten. Dat is ook het uitgangspunt van zijn eerste kookboek Spis: Mensen inspireren om goede ingrediënten te gebruiken en dan gewoon... koken! Niet meer en vooral niet minder. Mikkel gebruikt in zijn prachtig vormgegeven en geïllustreerde boek de ingrediënten die hijzelf het liefst gebruikt. Met deze bestandsdelen maakt hij verschillende recepten zodat de lezers van zijn boek 'leren' deze op verschillende manieren te gebruiken en te ervaren. Dus als je gaat koken met Spis zal je je eetgewoonten wellicht wat moeten aanpassen om op die manier een nieuwe culinaire ervaring op te doen.
Recensie
Een in alle opzichten origineel kookboek zie je niet vaak, maar ‘Spis’ is zo’n kookboek. Van de opvallende en prachtige vormgeving tot fotografie, indeling en receptuur: alles is bijzonder. De Deense kok en blogger Mikkel Karstad koos voor een indeling naar ingrediënt, met ‘Vuur’, ‘Picknick’ en ‘Vloeistoffen’ als buitenbeentjes. Je moet het maar durven, een heel hoofdstuk over spruitjes! Het hoofdstuk ‘Vloeistoffen’ heeft recepten voor ingelegde paardenbloemen en rozenblaadjes, kruidige kersenjenever en rabarberwodka. Verstopt in het hoofdstuk ‘Venkel’ staat een recept voor knäckebröd. De Scandinavische keuken is duidelijk aanwezig en vormt een interessant alternatief voor de overvloed aan kookboeken met vooral Mediterrane en/of Aziatische accenten. Zowel in zijn voorwoord als in het afsluitende stukje over smaak moedigt Karstad de thuiskoker aan om zelf te proeven en te experimenteren. De vier smaakcirkels Zoet-Zuur-Zout-Scherp helpen daarbij een handje. Voor iedereen die méér van Scandinavisch eten verwacht dan de bekende Zweedse gehaktballetjes is dit kookboek een absolute aanrader. AerialGEB - 235 blz
eten & drinken

Lien Willaert
Mijn man is op dieet…
'Mijn man is op dieet...maar hij weet het niet' bevat tips om af te vallen, informatie over gezonde voeding, culinaire weetjes en persoonlijke anekdotes. Het is het verhaal van Jan en Lien Verheyen die kost wat kost wilden afvallen zonder in te boeten op lekkere smaakcombinaties en -sensaties. De gerechten zijn heel verscheiden, elk gerecht is mooi in beeld gebracht en bevat niet alleen informatie over calorieën, koolhydraten, vezels en vitaminen, maar geeft de lezer ook tips over hoe je met restjes een gezonde maaltijd op tafel kunt toveren. Stichting Kunstboekgeb - 160 blz