Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Chefkoks/Groente
Met groenten zijn heel spannende en bijzondere combinaties te maken, dat blijkt wel uit dit prachtige groentekookboek.
De van oorsprong Nieuw Zeelandse Peter Gordon deed kookervaring op in Azië en had veel succes met zijn trendy Londense restaurant ‘The Sugar Club’.
Groenten zijn nu voor hem een grote inspiratiebron voor steeds nieuwe gerechten.
Nieuwsgierige koks die graag worden uitgedaagd, vinden hier recepten voor soepen, stoofschotels en curries, voor bakken en frituren, oven- en grillrecepten, voor quiches, pasteitjes, hartige taarten, veel granen en ook leuke inmaakrecepten, afgesloten met een aantal heerlijke desserts op basis van groenten.
Ieder recept wordt heel duidelijk uitgelegd, de handelingen op logische werkvolgorde en steeds met een margebalk waarin het gerecht wordt toegelicht, met uitleg over het waarom en met suggesties voor het vervangen van ingrediënten, variaties enz.
Geïllustreerd met prachtige, functionele kleurenfoto’s op wisselend formaat die zowel de groenten als gerechten tonen.
Nog meer boeken over groente: Groente van Gio, De andere groenten