Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Bakboeken/Fondant decoraties
In ?Fondant decoraties? onthult Helen Penman de geheimen voor het maken van de perfecte taart en u vindt hier 100 verschillende vormen om te maken van fondant, variërend van bloemblaadjes tot fruit en van allerlei gebruiksvoorwerpen tot dieren en poppetjes.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Annie Rigg
Van chocoladeglazuur tot roze fondant
Hoe maak je nu een perfecte glazuurlaag voor op de taart, wat voor versiering past er op een verjaardagskoekje? Met welke technieken worden cupcakes eigenlijk zo mooi gedecoreerd? Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In ?Van chocoladeglazuur tot roze fondant? staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige uitleg en de vele stap-voor-stapfoto's kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan!eten & drinken

Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keukeneten & drinken

Paris Cutler
Kindertaart decoraties
Het maken van kindertaarten wordt met dit boek een stuk leuker. 'Kindertaartdecoraties' biedt de keuze uit een aantal creatieve taarten ? van een tovenaarsboek tot een regenboog in de wolken ? waar je vervolgens leuke, kleurrijke figuren van fondant aan kunt toevoegen. Doordat je de ontwerpen in dit boek allemaal met elkaar kunt combineren zijn er honderden combinaties van taarten en figuren mogelijk en krijgen het maken en decoreren van taarten een geheel nieuwe wending.eten & drinken
