Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/FAMily. EAT. PLANT.
Lisette Kreischer
FAMily. EAT. PLANT.
Vegan familierecepten voor jong en oud
€ 30,99 Oorspronkelijke prijs was: € 30,99.€ 12,50Huidige prijs is: € 12,50.
Plantaardig eten voor de hele familie: FAMILY.EAT.PLANT. De allerlekkerste en leukste recepten voor vega’s, vegans en flexi’s. Van de makers van MAN.EAT.PLANT en Taart ende Koeck. Met FAMily.EAT.PLANT. van Lisette Kreischer en Maartje Borst ontdek je de allerlekkerste en leukste vegan recepten voor de hele familie en allerlei soorten families. Van classic family diners, gerechten uit de oven, ontbijt, lunch en snacks tot salades, groenteschotels en zoetigheden. Ook lees je alles over de ervaringen én oplossingen van families die je zijn voorgegaan. Wat vinden de kinderen lekker, hoe ga je om met peer pressure, zoals kritiek van vrienden, (groot)ouders of broers en zussen? Doe mee en ontdek de kracht van deze heerlijke plantaardige ontdekkingsreis voor jou en je hele familie!
Gerelateerde producten
eten & drinken

Lisa Steltenpool
De vegarevolutie
Door voedselschandalen en overbevolking wordt de noodzaak om anders te gaan eten steeds belangrijker. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een duurzamer alternatief: puur plantaardige voeding. Als alle Nederlanders één dag per week geen dierlijke producten eten, zijn in één klap alle Nederlandse klimaatdoelstellingen voor huishoudens gehaald. Maar hoe doe je dat, een dagje zonder vlees en zuivel, zonder in te leveren op smaak? Door de vega-uitdaging aan te gaan! ?De vegarevolutie? is hét Nederlandse basiswerk over veganistisch eten. Naast meer dan vijftig plantaardige recepten biedt het boek onderbouwde informatie over gezondheid, dierenwelzijn, milieu en duurzaamheid. ?De vegarevolutie? neemt je mee in de heerlijke wereld van het veganisme en bewijst dat eerlijk en duurzaam eten zowel gezond als lekker is. Het werd uitgeroepen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek van 2014 en won een Vegan Award. Lisa Steltenpool (1992) is voedingsdeskundige en diëtist. Ze runt haar eigen diëtistenpraktijk en is gespecialiseerd in vegetarische en veganistische voeding. In 2016 verscheen haar nieuwe boek, kickstart. Veerle Vrindts (1987) is psychologe en Pablo Moleman (1988) is milieuwetenschapper. Samen richtten zij Stichting Viva Las Vega's op, om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen. Prometheuspap - 207 blz
eten & drinken

Claire van den Heuvel
Easy Peasy Family 2.0
Het succesvolle eet- en opvoedboek Easy Peasy Family nu volledig herzien! Easy Peasy Family 2.0 is de gloednieuwe editie van het gelijknamige boek dat in 2015 verscheen en de opvolger van het succesvolle kook- en educatieboek Easy Peasy. Bedoeld voor het hele gezin met een lichte focus op kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Je kind de meest gezonde basis geven op het gebied van eten en drinken is als ze heel klein zijn redelijk eenvoudig maar wat doe je als de wereld om hen heen steeds groter wordt? Hoe leg je je kinderen uit waarom iets wel of niet gezond voor ze is? Hoe ga je om met je eigen foodwensen en -grenzen bij vrienden en familie? Wat te doen met (snoep-) uitzonderingen? Wat als papa niet meedoet? Hoe betrek je je kinderen bij eten en koken? En welke alternatieven heb je buiten de deur? Easy Peasy Family 2.0 is naast een kookboek ook een handleiding voor ouders als het gaat om gedragsverandering. Bomvol informatie, advies en praktische tips & tricks op het gebied van eetgedrag en opvoeding, bijgewerkt naar de nieuwste inzichten. Omdat de juiste mindset het halve werk is! Fontaine uitgeversgeb - 240 blz
eten & drinken

Wagamama your way
Wagamama your way' is het nieuwe kookboek van 's werelds beroemdste noodlebar Wagamama. Met 70 heerlijke Aziatische gerechten voor de thuiswok. Smaakvolle Asian-inspired gerechten voor body, mind & soul. Laat je met 'Wagamama your way' inspireren door de intens frisse smaken van het Verre oosten. Met invloeden uit Japan, China, Vietnam en Thailand. Boordevol snelle, makkelijke maaltijden, van soulful comfortfood tot eenvoudige gerechten om een eigen twist aan te geven. Van de beroemde vegan katsu curry en Japanse pancakes tot een goedgevulde Vietnamese pho, ontdek de lekkerste variaties op Wagamama-klassiekers voor thuis. Snel en makkelijk Lekkere bowls Wokken maar Flexibele favorieten Zoetigheden Sauzen en bijgerechten. Veel recepten zijn geheel vegan of vegetarisch of hebben tips voor een plantaardige versie. Ontdek met Wagamama your way allerlei ideeën voor makkelijk en mindful eten. Wagamama is een restaurant voor Aziatische gerechten, opgericht door Alan Yau. In het Japans betekend Wagamama 'stout kind'. Eigenzinnig, speels en rusteloos â Wagamama is gedreven door zijn grote nieuwsgierigheid. Wagamama heeft in Nederland en België in totaal tien restaurants, in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leidschendam, Roermond, Brussel en Antwerpen. Wereldwijd vind je de restaurants van Wagamama in 23 landen. Kosmosgeb - 208 blz
eten & drinken

Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz