Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Falafel
Dunja Gulin
Falafel
Verrassende recepten voor balletjes, burgers en meer
€ 10,99 Oorspronkelijke prijs was: € 10,99.€ 7,90Huidige prijs is: € 7,90.
ISBN: 9789023015352. Bindwijze: geb Taal: NL Uitgever: Becht Auteur: Dunja Gulin Paginas: 63 Categorie: Eten & drinken.
Falafel is vegetarisch comfort food op z’n best. In ‘Falafel’ staan de recepten ingedeeld per categorie. Zo is er falafel uit de oven, gefrituurde falafel, rauwe falafel en recepten voor maaltijden met falafel. Allemaal makkelijk te bereiden, voedzaam en fantastisch smakend.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Amanda Brocket
Het Raw Food kookboek
De trend van Raw Food is onomkeerbaar: verse en natuurlijke producten die niet boven de 44°C zijn verhit zijn beter voor je lijf. Maar er is zoveel meer dan alleen smoothies en stukjes wortel. 'Het Raw Food kookboek' is de perfecte gids om Raw Food in je dagelijkse leven in te passen. Met heerlijke en gemakkelijke recepten voor ontbijt, soepen, smoothies, salades, hoofdgerechten, toetjes en snacks. Uit onderzoek blijkt dat als 20% van je dagelijkse voeding bestaat uit Raw Food je meer energie krijgt en je immuunsysteem erop vooruit gaat. 'Het Raw Food kookboek' biedt je handvatten om je voedingspatroon eenvoudig aan te passen zodat ook jij de voordelen van Raw Food kan ervaren. Terrageb - 234 blz
eten & drinken
Will Cole
Intuïtief vasten
Voor sommigen klinkt het idee van vasten door maar één of twee maaltijden per dag te eten nog altijd heel extreem. Tegelijk voelen veel mensen zich slachtoffer van hun dagelijkse eetgewoontes: drie maaltijden per dag, plus tussendoortjes. Dit vaste eetschema is de norm geworden. Maar het is een kunstmatig schema, dat niet het natuurlijke of optimale eetschema voor ons lichaam is. In feite krijg je door het eten van drie maaltijden per dag een stroeve stofwisseling, wat kan leiden tot ontstekingen, overgewicht en ziekte. Miljoenen jaren hebben onze lichamen eigenlijk het best gefunctioneerd door regelmatig te vasten. Met zijn flexibele vierwekenplan helpt dr. Will Cole jou om je lichaam te resetten, je stofwisseling te verbeteren, je cellen te vernieuwen en je hormonen weer in balans te brengen. Hij geeft de effectiefste manieren om te vasten en te eten, zodat je de meeste gezondheidsvoordelen kunt halen door rust en herstel te combineren met gezonde en lekkere recepten bomvol voedingsstoffen. Prometheuspap - 288 blz
eten & drinken
Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz
eten & drinken
Welmoed Bezoen
Comfort food met groente
Als donkere wolken voor de zon schuiven en de 'R' de maanden binnen rolt, is het tijd voor comfort food. Wat ons nu vrolijk stemt is een warme cassoulet, een bord pompoenravioli met bruine boter en een bananentatin met nootmuskaatijs. Klassiekers genoeg, maar Welmoed Bezoen en Anker van Warmerdam geven in 'Comfort food met groente' op geheel eigen wijze een groene draai aan winterkost. Vol najaarsgerechten met groenten, desserts om je vingers bij af te likken en drankjes om bij op te warmen. Nijgh & van Ditmargeb - 280 blz