Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/De smaak van kokos
Emily Jonzen
De smaak van kokos
Gezond en lekker
€ 12,95 Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.€ 7,90Huidige prijs is: € 7,90.
ISBN: 9789462501560. Bindwijze: geb Taal: NL Uitgever: Forte Culinair Auteur: Emily Jonzen Paginas: 94 Categorie: Eten & drinken.
De kokosnoot zit boordevol gezonde voedingsstoffen en is in allerlei vormen verkrijgbaar: als kokosmelk, kokoswater, kokosolie, kokosmeel en gedroogde en geraspte kokos. ‘De smaak van kokos’ is ingedeeld op ingrediënt en staat vol heerlijke hartige en zoete gerechten, van pittige kip met komkommersalade en geroosterde groenten tot pannenkoekjes met ahornbananen en muesli met kokos & frambozen.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Guillaume Marinette
Zoete aardappel
Je hoeft helemaal geen ervaren kok te zijn voor de recepten in 'Zoete aardappel'. Met slechts een paar ingrediënten maak je in een handomdraai de lekkerste gerechten met zoete aardappel: van hartige en zoete taarten tot borrelhapjes, frietjes en heerlijke gezonde spreads voor op brood. Van hartige hapjes als zoete-aardappelhummus en zoete-aardappelballetjes met mozzarella tot zoete aardappelfriet met camembertdip en een prachtige bladerdeegvlecht met zoete aardappel. En met zoete gerechten als de zoete-aardappelwafels en pancakes met zoete aardappel tot de choco-pecantaart met zoete aardappel of de brownie met zoete aardappel. Citrusgeb - 72 blz
eten & drinken
Meredith Baird
Kokos
Kokos - een van de lekkerste en gezondste natuurproducten - speelt een hoofdrol in dit kookboek. Kokos staat boordevol smakelijke en gezonde recepten voor ontbijt, lunch, diner en desserts. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kokos-matcha-smoothie? Of een salade met kokos, spinazie, rozijnen en pijnboompitten? Naast de lekkere recepten wordt in Kokos ook uitgelegd wat je allemaal nog meer met deze 'noot' kunt maken, bijvoorbeeld kokosbloesemsuiker, kokosolie, kokoswater, kokossap en kokosrasp. Bechtgeb - 64 blz
eten & drinken
Peter Gordon
Groente
Met groenten zijn heel spannende en bijzondere combinaties te maken, dat blijkt wel uit dit prachtige groentekookboek. De van oorsprong Nieuw Zeelandse Peter Gordon deed kookervaring op in Azië en had veel succes met zijn trendy Londense restaurant 'The Sugar Club'. Groenten zijn nu voor hem een grote inspiratiebron voor steeds nieuwe gerechten.Nieuwsgierige koks die graag worden uitgedaagd, vinden hier recepten voor soepen, stoofschotels en curries, voor bakken en frituren, oven- en grillrecepten, voor quiches, pasteitjes, hartige taarten, veel granen en ook leuke inmaakrecepten, afgesloten met een aantal heerlijke desserts op basis van groenten. Ieder recept wordt heel duidelijk uitgelegd, de handelingen op logische werkvolgorde en steeds met een margebalk waarin het gerecht wordt toegelicht, met uitleg over het waarom en met suggesties voor het vervangen van ingrediënten, variaties enz. Geïllustreerd met prachtige, functionele kleurenfoto's op wisselend formaat die zowel de groenten als gerechten tonen. Nog meer boeken over groente: Groente van Gio, De andere groenten Inmerc160 blz
eten & drinken
Fern Green
Groene ontbijtjes
Combineer met de voorraad uit je keukenkastje en zet elke dag de meest verrassende gerechten in een handomdraai op tafel. Voor een ontbijtje mix je in een blender groenten, fruit, noten, superfoods, zaden en melk of water. Op die manier ontstaat er een heerlijke, volle en smeuïge substantie. Het mengsel schep je in een bowl en versier je met je favoriete muesli, geraspte kokos of gedroogd fruit. Deze waanzinnige ontbijtrecepten zien er niet alleen lekker uit, maar smaken ook nog eens fantastisch. Een gezonde start van de dag, waar je de hele ochtend energie van krijgt! Bechtgeb - 160 blz