Menu

De koude kruistocht - 9789056152116 - Hylke Speerstra

Hylke Speerstra

De koude kruistocht

 25,00  5,00

ISBN: 9789056152116. Bindwijze: geb Taal: NL Uitgever: Bornmeer Auteur: Hylke Speerstra Auteur voorletter: H. Auteur voornaam: Hylke Auteur achternaam: Speerstra Paginas: 190 Categorieën: , , , .

Gerelateerde producten

hobby en sport

Guy Campbell

Het grote survival boek voor stoere jongens

‘Het grote survival boek voor stoere jongens’ is het boek dat alle jongens nodig hebben. Overleef de meest bizarre situaties! Ontdek hoe je zelfs de moeilijkste gevallen de baas blijft. Van een schuilhut bouwen tot een vliegtuig laten landen in geval van nood, met ‘Het grote survivalboek’ ben je altijd de held van de dag! Doe je best, versla de rest! Recensie Ruim zestig tips en adviezen over survival. Vooraf wordt gewaarschuwd dat de overlevingstechnieken uitsluitend zijn bedoeld voor gebruik in noodgevallen en dat er altijd een volwassene mee dient te gaan met een expeditie. Er wordt onder meer aandacht besteed aan het overleven van een aanval van een haai, het ontsnappen uit drijfzand, vuur maken, een vis schoonmaken, regen voorspellen, een mensen etende tijger ontwijken en een iglo bouwen. Enkele tips betreffen zaken die dichter bij huis liggen, zoals een schoolfuif overleven, je door een opstelcrisis heen slaan, een lange autorit overleven en een winkelexpeditie met je moeder op zoek naar nieuwe kleren overleven. Verder tips als een invasie van zombies en een buitenaardse invasie overleven, je gedragen als een bescheiden held, en uit lastige situaties ontsnappen. Sobere lay-out in zwart-wit met nostalgisch aandoende lijntekeningen. Metagegevens •           Deltas •           Hardback •           127 pagina’s •           ISBN 9789044722390 •           NUR: 214 - Hobbyboeken •           Genre: Hobbyboeken •           Trefwoorden: Survival, jongens, overlevingstechnieken
 14,95  6,90
Verder lezen

hobby en sport

Dagmar Schmidt

Werken met sprookjeswol

Werken met sprookjeswol – Dagmar Schmidt en Freya Jaffke Van sprookjeswol kun je van alles maken: poppen, dieren, kabouters en zelfs hele landschappen. Dagmar Schmidt beschrijft de eenvoudige techniek waarmee kinderen vanaf vijf jaar hun eigen schilderijtje van sprookjeswol maken. Freya Jaffke laat zien hoe je met sprookjeswol op de kleuterschool kunt werken, vanaf het zelf wassen, kaarden en verven tot en met het opvoeren van een tafelpoppenspel met poppen van sprookjeswol. Met een voorbeeld van een tafelpoppenspel. Metagegevens • Christofoor • Paperback • 74 pagina’s, met illustraties • ISBN 9789062380596 • NUR 474 – Handwerken, naaien en naaldkunst als hobby • Genre: Hobby, Handwerken • Trefwoorden: Wol, handenarbeid, knutselen, handleiding, sprookjes Recensie Deze handleiding geeft een goed inzicht in de kunst van het maken van sprookjesvoorstellingen van wol. Na een beknopte omschrijving van de benodigde materialen en de gebruikte technieken, worden eerst werkstukken voor volwassenen behandeld. Daarna komen eenvoudige voorstellingen die samen met kinderen gemaakt kunnen worden en die steeds veranderd kunnen worden, aan bod. Een dertigtal kleurenfoto's en enkele zwart-witafbeeldingen maken ‘Werken met sprookjeswol’ tot een geheel. Biblion recensie, A.C. Bolman-Bloem. Uitgever In 1964 is gestart als de Boekerij van de Christengemeenschap werd in het najaar van 1975 officieel omgezet in een stichting: Stichting Boekerij van de Christengemeenschap en in mei 1976 werd de naam veranderd in Stichting Uitgeverij Christofoor. Het fonds omvat onder andere ‘Werken met sprookjeswol’, daarnaast voornamelijk boeken over gezinscultuur, kleurrijke prentenboeken, kinderboeken, sprookjes, sagen en legenden uit de hele wereld en titels geïnspireerd door het gedachtegoed van Rudolf Steiner.
 12,90  5,00
Verder lezen