Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Daytox
Kyra de Vreeze
Daytox
In 7 dagen gezond door yoga en lekker eten
€ 19,99 Original price was: € 19,99.€ 7,90Current price is: € 7,90.
ISBN: 9789023013174. Bindwijze: ing Taal: NL Uitgever: Becht Auteur: Kyra de Vreeze Auteur tussenvoegsel: de Paginas: 128 Category: Eten & drinken.
In ‘Daytox’ worden zeven dagen beschreven die je achter elkaar of afzonderlijk (bijvoorbeeld iedere week één dag) kunt benutten om je leven gezonder, vrolijker en lekkerder te maken. Na uitgebreide uitleg over detox, reacties van het lichaam en instructieve stap-voor-stapfoto’s van yogaoefeningen volgt er een ideale dagindeling met de heerlijkste gezonde recepten en vol vrolijke inspiratie om bewust te leven.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Kyra de Vreeze
Simply daytox
'Simply daytox' is meer dan alleen een detox; het is jouw individuele wegwijzer naar een gezond, evenwichtig en gelukkig leven. De beste detox focust zich niet alleen op voeding. Want voeding is maar een onderdeel van ons drukke leven: hoe gezond je eten ook is, het zal de wereld niet vertragen. Met behulp van 'Simply daytox' leer je dat wel te doen. Dit zevendaagse eet- en leefprogramma helpt je op alle niveaus te versimpelen: je gaat eenvoudiger koken, eten en leven, je vertraagt, ruimt op en krijgt inzicht in wat essentieel is voor jouw persoonlijke gezondheid en geluk. Daardoor krijg je tijd, helderheid en een gevoel van ruimte en rust. Je ontspant en leert van je leven te genieten. Een detox op alle gebieden: detox recepten, yoga, praktische lifestyle en (schrijf)oefeningen om eenvoudiger te leven. De recepten bevatten niet meer dan zes betaalbare en makkelijk verkrijgbare ingrediënten, en de gerechten staan binnen 15 minuten op tafel. Bechtpap - 144 blz
eten & drinken
Ria Loohuizen
Bes boven bes
'Bes boven bes' biedt een overzicht van wilde bessen en kweekbessen, met een beschrijving van vindplaatsen, de cultuurgeschiedenis, een botanisch profiel en aanwijzingen voor het zelf telen in de tuin.- Uniek boek met een overzicht van wilde en kweekbessen, van aalbes tot zuurbes met vindplaatsen, cultuurgeschiedenis, botanisch profiel en aanwijzingen voor zelf telen - Op smakelijke en enthousiasmerende wijze beschreven - Met maar liefst 100 originele en smaakvolle recepten voor voor-, hoofd- en nagerechten, taarten, jams, chutneys, ijs, likeur, azijn en meer.Recensie: Fris ogende uitgave waarin de schrijfster op het terrein van bessen haar passies voor koken, wandelen en eten uit de natuur combineert. Deze bevat karakteristieken van dertig verschillende soorten wilde en gekweekte bessen waarvan een aantal voor de gemiddelde lezer onbekend is. De giftige soorten staan op een aparte lijst, die niet geïllustreerd is. Bij de wilde bessen wordt vermeld waar en wanneer ze geplukt kunnen worden en op welke wijze gebruikt. Bij de meeste gekweekte bessen staan geen of slechts summiere teeltgegevens. Elke beschrijving eindigt met een paginaverwijzing naar de bijbehorende recepten voor hartige en zoete gerechten en dranken, die meer dan de helft van het boek beslaan. Door het matte papier lijken de vele kleurenfoto’s en een paar tekeningen in kleur van gemiddelde kwaliteit. Het boek bevat ook een lijst van de Latijnse namen van de bessensoorten, een algemeen onderwerpregister en een speciaal receptenregister. Vooral geschikt voor liefhebbers van bessen die graag koken en bakken en op zijn tijd terug naar de natuur willen. Het boek sluit goed aan op de huidige trend van meer thuis koken en op zeer kleine schaal in de eigen tuin of op het balkon voedsel telen of met anderen in stadstuinen.Metagegevens • Fontaine • Paperback • 160 pagina’s • ISBN 9789059564527 • NUR: 440 - Eten & drinken algemeen • Genre: Koken, tuinboeken • Trefwoorden: Bessen, wilde bessen, kweekbessen, bessen telen Over de auteur: Ria Loohuizen is een Amsterdamse vertaler die zich in 2008 in het noorden van het land heeft gevestigd. Zij wijdt zich tegenwoordig geheel aan het schrijven van cultuurhistorische kookboeken over eten uit het wild. Ook organiseert zij plukwandelingen, geeft lezingen een verzorgt zij cateringen.Haar laatst verschenen boek is Bes boven Bes, voorafgegaan door twee andere titels, uitgegeven bij Fontaine Uitgevers in Hilversum: Kweepeer, 'Mispel en Vijg' (2011) en 'Bos op je Bord' (2009). Eveneens in 2009 verscheen haar 'standaardwerk' 'Van Nature, Het verzamelen en koken van wilde planten, vruchten, noten en paddestoelen', dat helaas is uitverkocht. Zij bereidt momenteel een herziene herdruk voor. In 2005 verscheen 'Goed Bitter Best' (Terra Lannoo) en tussen 2000 en 2003 een reeks van vier boeken bij Uitgeverij Atlas: 'Zwam in de Pan', Vlier in de Fles'' , 'Van de Kastanje' en 'Het Rijk van Kwee en Vijg'.Over de uitgever: Fontaine Uitgevers is een succesvolle uitgeverij van geïllustreerde non-fictie en publiceert boeken op het gebied van gastronomie, lifestyle, natuur, geschiedenis, wetenschap en kunst, voor zowel volwassenen als kinderen. Fontaine Uitgevers maakt deel uit van Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam, waartoe ook Uitgeverij Nieuw Amsterdam, Uitgeverij Wereldbibliotheek en Uitgeverij Bas Lubberhuizen behoren.Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam maakt onderdeel uit van Novamedia. Novamedia is een marketing- en mediabedrijf met een maatschappelijke missie. Novamedia gelooft dat de wereld gebaat is bij sterke maatschappelijke organisaties. Zij is eigenaar van diverse merken en loterijformats, waaronder de Postcode Loterij. Novamedia gelooft in de verbindende en verrijkende kracht van lezen. Zij is eigenaar van online boekwinkel ECI, boekhandel Scheltema te Amsterdam en van Uitgeefhuis Nieuw Amsterdam. Fontaineing - 175 blz
eten & drinken
Lily Simpson
Detox Kitchen Groenten
In 'Detox Kitchen Groenten' vind je 150 simpele feel-good recepten voor 33 verschillende soorten groenten, boordevol smaak en voedingsstoffen, maar zonder zuivel, tarwe en geraffineerde suiker. Deze manier van koken ondersteunt je gezondheid en dagelijkse vitaliteit. Een boek vol inspiratie voor vegetariërs en voor iedereen die meer wil afwisselen met groenten. Lily Simpson, een Britse chef-kok, richtte in 2012 The Detox Kitchen op, een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft The Detox Kitchen een aantal deli's in Londen, waar creatieve gezonde gerechten op de kaart staan. Eerder schreef ze samen met voedingsdeskundige Rob Hobson De Detox Kitchen Bible. Scriptumgeb - 304 blz
eten & drinken
Lily Simpson
De Detox Kitchen Bible
In 'Detox Kitchen Bible' vind je 200 lekker lichte recepten om je gezondheid een boost te geven. Van kleurrijke salades, gezonde snacks en zoetigheden tot voedzame maaltijden met groenten, vis, kip en kalkoen: alle recepten zijn zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker. Maar dit is niet alleen een kookboek. Achter in het boek vind je uitgebreide voedingsinformatie en detoxprogramma's om gericht gezondheidsproblemen aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld gewicht verliezen of een mooiere huid? Heb je last van prikkelbare darmen, vermoeidheid of migraine? Probeer dan een weekprogramma uit en eet jezelf optimaal gezond met deze kleurrijke, complete voedingsbijbel. Lily Simpson, een Britse chef-kok, richtte in 2012 The Detox Kitchen op, een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft The Detox Kitchen twee deli's in Londen: in Kingly Street en in een vestiging van de winkelketen Harvey Nichols. Rob Hobson is een van de beste voedingsdeskundigen in Groot-Brittannië. Hij runt twee voedingsadviesbureaus in Londen, en heeft gewerkt met particuliere cliënten, verschillende overheidsinstanties en de NHS (National Health Service). Scriptumgeb - 416 blz