Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Chefkoks/Carnet de cuisine – Geert Van Hecke
Jan van Hemeledonck
Carnet de cuisine – Geert Van Hecke
Simple recipes from the North Sea, Chef's notebook
€ 39,95 Oorspronkelijke prijs was: € 39,95.€ 12,50Huidige prijs is: € 12,50.
ISBN: 9789020951301.
Bindwijze:
geb
Taal:
EN
Uitgever:
Lannoo
Auteur:
Jan van Hemeledonck
Auteur tussenvoegsel:
van
Paginas:
176
Categorieën: Chefkoks, Eten & drinken.
More than 60 achievable, creative recipes from Geert Van Hecke, chef of the De Karmeliet *** restaurant in Bruges, assembled as a real working chef’s notebook. With tips for wine and beer as a perfect accompaniment for the dishes.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Sandra Alvarez
¡Sabor Sabor!
For English see below-'¡Sabor Sabor!' is een geïllustreerd modern Spaans kookboek dat zal inspireren tot een nieuwe waardering voor Spaanse smaken en technieken. Tijdens haar deelname aan de wedstrijd Masterchef Holland in 2015 kreeg Sandra veel aandacht voor haar Spaanstalige recepten. Ze besloot een boek te maken met versies van haar traditionele familierecepten die eenvoudiger, moderner en gezonder zijn. De recepten bevatten minder suiker meer groenten zijn vegetarische en veganistische en er is iets voor elk budget. Sandra's verhalen brengen de Spaanse levensstijl en sfeer van het land over, en ze inspireert mensen om op een enthousiaste manier Spaans te koken. In deze eenvoudig te bereiden recepten, met een zorgvuldige selectie van ingrediënten en smakelijke sauzen, komen de beste Spaanse smaken op tafel.Sabor Sabor is an illustrated modern Spanish cookbook that will inspire a new appreciation of Spanish flavours and techniques. While participating in the competition Masterchef Holland in 2015, Sandra received a lot of attention for her Spanish-inflected recipes. She decided to create a book using versions of her traditional family recipes which are simpler, more modern, and healthier. They contain less sugar and more vegetables than traditional cooking, include vegetarian and vegan dishes, and have something for every budget. Sandra's stories convey the Spanish lifestyle and atmosphere of the country, and she inspires people to cook Spanish food in an enthusiastic way. In these easy-to-prepare recipes, with a careful selection of ingredients and tasty sauces, the best Spanish flavours will come to the table. ? Engelstalig boek Terrageb - 224 blz
eten & drinken

Arnold Hanbuckers
A’Qi
Celebrates the A'Qi restaurant, located in Bruges, Belgium, which has just been awarded a Michelin star. Fantastic photography of exquisite dishes. Restaurant A'Qi thrives on contrasts. Never taking anything for granted and daring to go against the flow have proven to be a recipe for success as the restaurant has recently been awarded a Michelin star. Stichting Kunstboekengeb - 144 blz
eten & drinken

Carnet de cuisine – Pierre Wijnants
Meer dan 65 toegankelijke recepten van Pierre Wynants, de topchef die meer dan 45 jaar aan het hoofd stond van Comme Chez Soi. De grootmeester van de Belgische gastronomie creëert als eerbetoon aan zijn vrienden voor elk een passend gerecht. Met unieke anekdotes, opmerkelijke quotes van voetballers en het pakkende relaas van de gloriemomenten van Pierre Wynants, ook als fervent supporter van Anderlecht. lannoogeb - 190 blz
eten & drinken

Herman den Blijker
Meat
Herman den Blijker is a Dutch TV-chef and the man behind Restaurant Las Palmas in Rotterdam. He is passionate about meat, But be warned, his fervour is contagious! Before you know it, you'll care just as much about beef as the people in 'Meat'. This is more than a cookery book, it is in international accolade tot the modern meat industry. Kosmosgeb - 272 blz