Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Italiaans Easy
Giovanna Torrico
Italiaans Easy
€ 20,99 Oorspronkelijke prijs was: € 20,99.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789023015529.
Bindwijze:
geb
Taal:
NL
Uitgever:
Becht
Auteur:
Giovanna Torrico
Paginas:
191
Categorie: Eten & drinken.
Italiaans eten was nog nooit zo makkelijk! Met de makkelijke Italiaanse recepten uit ‘Italiaans Easy’ maak je de lekkerste Italiaanse gerechten zelf! De Italiaanse keuken blijft een favoriet van velen. Wat dacht je van klassiekers zoals makkelijke tiramisu of makkelijke spaghetti alla Carbonara? Of bijzondere Italiaanse gerechten zoals risotto met pompoen en gorgonzola?
Gerelateerde producten
eten & drinken

Madhur Jaffrey
Easy curry vega
De everseller van Madhur Jaffrey - de koningin van de curry's 'Onmisbaar in je collectie als je van Indiaas eten houdt. [...] Een heerlijk en compleet koekboek, met prachtige foto's en duidelijke aanwijzingen.' - Vegatopia Als je wilt weten wat de Indiase keuken aan vegetarische gerechten te bieden heeft en hoe je deze gerechten op een eenvoudige manier zelf kunt bereiden - volkomen authentiek en klaar in een paar minuten - pak dan Easy curry vega erbij. Je vindt in de Indiase keuken misschien wel de meest smaakvolle en gevarieerde gerechten ter wereld. Madhur Jaffrey is een autoriteit als het gaat om Indiaas eten - ze wordt ook niet voor niets de koningin van de curry's genoemd. Ze schreef ruim vijftien kookboeken die wereldwijd succesvol waren. Waaronder Easy curry vega, nu weer opnieuw leverbaar. Met haar vegetarische gerechten; authentieke dals, smaakvolle curry's, verrukkelijke roerbakgerechten en fantastische dosa's, snacks en bijgerechten, bewijst Jaffrey nog maar eens hoe gemakkelijk het is thuis authentiek Indiaas eten te koken. 'Met haar vegetarische gerechten bewijst Jaffrey nog maar eens hoe gemakkelijk het is thuis authentiek Indiaas eten te koken.' - Hebban 'Verfijnde gerechten boordevol smaak vormen het middelpunt van de Indiase keuken. In dit schitterende boek heeft Madhur Jaffrey, ook wel de koningin van de curry's genoemd, ruim tweehonderd vegetarische recepten verzameld.' - Kookpunt Fontainegeb - 352 blz
eten & drinken

Frances Boswell
Vegan Easy
Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in de plantaardige keuken. Af en toe een dagje of volledig veganistisch is steeds gangbaarder. De gerechten in 'Vegan easy' laten zien dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en zelfs heel erg lekker is om veganistisch te eten. Maak de lekkerste vegan gerechten met de recepten uit 'Vegan Easy'. Makkelijk, snel en gezond! Bechtgeb - 192 blz
eten & drinken

Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz
eten & drinken

Claire van den Heuvel
Easy Peasy Family 2.0
Het succesvolle eet- en opvoedboek Easy Peasy Family nu volledig herzien! Easy Peasy Family 2.0 is de gloednieuwe editie van het gelijknamige boek dat in 2015 verscheen en de opvolger van het succesvolle kook- en educatieboek Easy Peasy. Bedoeld voor het hele gezin met een lichte focus op kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar. Je kind de meest gezonde basis geven op het gebied van eten en drinken is als ze heel klein zijn redelijk eenvoudig maar wat doe je als de wereld om hen heen steeds groter wordt? Hoe leg je je kinderen uit waarom iets wel of niet gezond voor ze is? Hoe ga je om met je eigen foodwensen en -grenzen bij vrienden en familie? Wat te doen met (snoep-) uitzonderingen? Wat als papa niet meedoet? Hoe betrek je je kinderen bij eten en koken? En welke alternatieven heb je buiten de deur? Easy Peasy Family 2.0 is naast een kookboek ook een handleiding voor ouders als het gaat om gedragsverandering. Bomvol informatie, advies en praktische tips & tricks op het gebied van eetgedrag en opvoeding, bijgewerkt naar de nieuwste inzichten. Omdat de juiste mindset het halve werk is! Fontaine uitgeversgeb - 240 blz