Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Chefkoks/De perfecte Preston
Matt Preston
De perfecte Preston
Simpelweg de lekkerste
€ 25,99 Oorspronkelijke prijs was: € 25,99.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789021563251. Bindwijze: ing Taal: NL Uitgever: Kosmos Auteur: Matt Preston Paginas: 303 Categorieën: Chefkoks, Eten & drinken.
In ‘De perfecte Preston’ deelt Matt Preston zijn ultieme keukengeheimen. 300 tips zorgen ervoor dat iedereen perfecte gerechten op tafel kan zetten. En met bijna 100 recepten kun je deze kennis meteen in de praktijk brengen.
Gerelateerde producten
eten & drinken
Michele Cranston
A Simple Table
In 'A Simple Table' staan ruim 100 recepten voor één persoon, met z'n tweeën, met een gezin of met familie en vrienden. Van snelle en gemakkelijke doordeweekse eenpansmaaltijden, naar diners die een moderne twist geven aan klassieke gerechten, tot uitgebreide, feestelijke diners voor in het weekend. De recepten zijn helemaal van nu, gezond en fris, en maken gebruik van ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. Verrassende combinaties zorgen voor een fantastische smaakbeleving. Iedereen zal genieten! Door het hele boek vind je handige tips en informatie over ingrediënten om ervoor te zorgen dat je zonder moeite het beste resultaat op tafel zet. Terrapap - 255 blz
eten & drinken
Nel Schellekens
Nel. Van kop-tot-kont-chef
Koken met streekproducten is de specialiteit van chef-kok Nel Schellekens. Zij kookt al 25 jaar vol passie vanuit het principe dat je eet wat er van het land komt. Van kop tot kont. 0% waste, 100% taste. Ze haalt de beste smaken uit heel gewone producten, in de natuur geplukt of op de markt of bij de boer gekocht. In dit boek leert Nel je heerlijke gerechten te bereiden met producten uit je eigen streek. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor het maken van bijvoorbeeld appelstroop, bloedworst, ham of ingelegde asperges. Nels recepten zijn makkelijk te bereiden en ze geeft veel culinaire informatie en praktische tips. Het boek bevat een moestuin-ABC, veel basisrecepten en handige adressen waar je de ingrediënten kunt kopen. Met haar verrukkelijke recepten met ei, gevogelte, vlees, groente en fruit weet Nel je te verrassen. Van een ontbijt, high tea met taart en tisanes, gezonde cocktails tot een feestdiner: dit boek is de basis voor elke van kop-tot-kont-thuiskok. 'Nel is een iconische chef in de Lage Landen. Dat insiders haar goed kennen en reeds jaren van dichtbij volgen wat ze doet is duidelijk. Lang voordat er sprake was van de trend om zo veel mogelijk local food te gebruiken was er Nel Schellekens. Zij werkt zo al heel veel jaren, en ze doet het from the heart!' - Luc Hoornaert - culinair auteur Must Eat-reeks 'Iedereen roept over culinair maar Schellekens geeft er een echt nieuwe briljante klank aan. Maar weet wel, je moet echt ballen hebben voordat je aan haar werk begint.' - Felix Wilbrink - culinair journalist De Telegraaf 'Nel Schellekens is een kop-tot-kont-kok, iemand die niet alleen de brave lapjes uit de koe, het varken en de kip snijdt, maar Het Hele Beest op tafel zet. Het is eten dat barst van karakter. Net als Nel zelf: van kop tot kont karakter.' - Mac van Dinther - culinair journalist de Volkskrant 'Nooit geweten dat een haantje, dat zich op het erf niet altijd evengoed gedraagt, zo buitenaards heerlijk kan smaken. En sterker nog, nooit geweten dat er geitenbokjes zijn en dat je ze kunt eten. Bokjes en bonen. Je fietst er voor om als je weet dat chef Nel achter het fornuis staat. Vindingrijk ouderwets kookt ze. Als de beste, durf ik te zeggen, vroeg je het mij. Doe het haar na. Uit dit boek.' - Wouter Klootwijk - culinair journalist en programmamaker De Wilde Keuken Terrageb - 256 blz
eten & drinken
Sergio Herman
Mijn Ibiza
Sterrenchef Sergio Herman komt al meer dan 20 jaar op Ibiza en je voelt in alles dat hij verliefd is geworden op dit eiland. In 'Mijn Ibiza' geeft Herman een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Zorgeloos genieten, met zijn allen aan tafel en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'sobremesa' wordt genoemd. Precies dat geluk, daar gaat het over. Met de recepten in 'Mijn Ibiza' creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza! Naast deze zonnige recepten vindt je ook prachtige foto's, heerlijke verhalen en kunst in 'Mijn Ibiza' om thuis even weg te dromen en daarna de zon op tafel zetten! Carrerageb - 288 blz
eten & drinken
Patisserie
Originele & klassieke gerechten
Met dit kookboek brengt Le Creuset 35 heerlijke en originele recepten. De duidelijke instructies zorgen ervoor dat de lekkerste gerechten in een handomdraai op tafel staan. Vrolijke cup cakes, gezellige taarten en ander lekkers uit de oven, wie kan dat nou weerstaan? Fontainegeb - 78 blz