Brad Gruno
Rauw
Basiskookboek voor een 80/20 raw-fooddieet
€ 19,95 Oorspronkelijke prijs was: € 19,95.€ 9,90Huidige prijs is: € 9,90.
ISBN: 9789035141957. Bindwijze: pap Taal: NL Uitgever: Prometheus Auteur: Brad Gruno Paginas: 293 Categorie: Eten & drinken.
Weg met extra kilo’s, hoog cholesterol, slapeloosheid, vermoeidheid en neerslachtigheid; hier met een gezond gevoel, een beter immuunsysteem, een mooiere huid en een beter geheugen. Wie echt gezond wil eten begint met rauw!
Gerelateerde producten
eten & drinken
Lily Simpson
De Detox Kitchen Bible
In 'Detox Kitchen Bible' vind je 200 lekker lichte recepten om je gezondheid een boost te geven. Van kleurrijke salades, gezonde snacks en zoetigheden tot voedzame maaltijden met groenten, vis, kip en kalkoen: alle recepten zijn zonder tarwe, zuivel en geraffineerde suiker. Maar dit is niet alleen een kookboek. Achter in het boek vind je uitgebreide voedingsinformatie en detoxprogramma's om gericht gezondheidsproblemen aan te pakken. Wil je bijvoorbeeld gewicht verliezen of een mooiere huid? Heb je last van prikkelbare darmen, vermoeidheid of migraine? Probeer dan een weekprogramma uit en eet jezelf optimaal gezond met deze kleurrijke, complete voedingsbijbel. Lily Simpson, een Britse chef-kok, richtte in 2012 The Detox Kitchen op, een unieke bezorgingsdienst die meteen een overweldigend succes bleek te zijn. Inmiddels heeft The Detox Kitchen twee deli's in Londen: in Kingly Street en in een vestiging van de winkelketen Harvey Nichols. Rob Hobson is een van de beste voedingsdeskundigen in Groot-Brittannië. Hij runt twee voedingsadviesbureaus in Londen, en heeft gewerkt met particuliere cliënten, verschillende overheidsinstanties en de NHS (National Health Service). Scriptumgeb - 416 blz
eten & drinken
Ingeborg Bosch
Vrij van eetproblemen
Te veel eten, te weinig eten, voortdurend met eten of nieuwe diëten bezig zijn: het overkomt steeds meer mensen. Van die paar hardnekkige kilo's die maar niet weg willen, tot ernstige en soms zelfs levensbedreigende problemen als anorexia en obesitas - eten heeft ons bijna allemaal in de ban. Ingeborg Bosch laat je zien in 'Vrij van eetproblemen' waar deze patronen vandaan komen én legt uit waarom het jouw schuld niet is. Maar nog beter: stap voor stap neemt ze je mee op weg naar een echte en blijvende oplossing. Zodat eten weer iets wordt om van te genieten, maar dan onder jouw voorwaarden. Altamirageb - 176 blz
eten & drinken
M.F.K. Fisher
Hoe een parel te maken
Er zijn drie soorten oestereters: de ontspannen levensgenieters die alles eten wat warm, dun, dik, dood of levend is, als het maar een oester is, zij die ze rauw eten en alleen maar rauw en zij die ze met dezelfde strengheid uitsluitend toebereid eten, beweert M.F.K. Fisher, die een alles eter is als het gaat om de oester. In 'Hoe een parel te maken' schrijft zij over het liefdesleven van de oester, over beroemde oestergerechten en over obscure, over de mythe van de oester als afrodisiacum en over de mooiste parasiet van de oester: de parel. Pels & Kempergeb - 109 blz
eten & drinken
Louise Fresco
Hamburgers uit de moestuin
Hamburgers uit de moestuin? Wat een rare titel! Hamburgers komen toch uit te winkel? Merel en haar buurjongetje Dayo zijn op zoek naar gezond eten. Een beetje vlees, veel groente en zuivel, zeggen hun ouders. Maar waarom is dat gezond? Is gezond hetzelfde als duurzaam? Sommige mensen, zoals Dayo, houden heel erg van vlees, terwijl Merel het eigenlijk wel zielig vindt dat we dieren doodmaken. Kan ze dan net zo goed nepvlees van soja eten? Bezig zijn met wat je in je mond stopt is soms best moeilijk, maar vooral leuk. Ga mee op zoek naar lekker en gezond eten, maak de hamburgerrecepten achterin en leer waarom hamburgers ook uit de moestuin kunnen komen! Prometheusgeb - 136 blz