Menu

Gareth Bale - 9789048819836 - Frank Worrall

Frank Worrall

Gareth Bale

 19,95  7,90

ISBN: 9789048819836. Bindwijze: pap Taal: NL Uitgever: Lebowski Auteur: Frank Worrall Auteur voorletter: F. Auteur voornaam: Frank Auteur achternaam: Worrall Paginas: 286 Categorieën: , , .

Gerelateerde producten

hobby en sport

Mark Bette

Het Hikomi-no-kata

Het hikomi-no-kata + DVD – Mark Bette en Barber Roorda Ervaren judoka's raken vaak uitgekeken op het judo, omdat ze de aangeleerde lesstof moeten blijven herhalen. ‘Het hikomi-no-kata’ spoort je aan en inspireert je als gevorderde judoka om jezelf uit te dagen. Na hun derde dan-examen, hebben de auteurs een 'kata' ontworpen van hikomi-technieken (de zgn. staande kanteltechnieken). Deze technieken zijn nog vrij onbekend binnen het judo, zowel het recreatieve als het judo in wedstrijdverband. Met dit boek hopen de auteurs de gevorderde judoka uit te dagen om door creatief met judo om te gaan, zichzelf te blijven inspireren voor het judo. Metagegevens ·         Elmar ·         Paperback ·         144 pagina’s ·         Geïllustreerd ·         ISBN 9789038917092 ·         NUR: 486 - Vechtsporten ·         Genre: Judo, vechtsport ·         Trefwoorden: glimlachen, kunstgeschiedenis, cultuurgeschiedenis, motieven Recensie Een tweetal enthousiaste en judotechnisch vaardige judoka hebben voor hun examen een studie gemaakt van een onderdeel van de judosport. De 'hikomi'-technieken moeten vooral door gevorderde judoka worden aangeleerd. De auteurs hebben de worpen in een 'kata' gezet, hetgeen betekent dat er een speciale choreografie bij de uitvoering wordt gevraagd. De technieken worden met teksten en met kleurenfoto's duidelijk gemaakt. De gehele serie is zeer vaardig op dvd gezet. Een vertraagde uitvoering is niet opgenomen. Alle toegevoegde technieken zijn van Japanse namen voorzien. De Japanse terminologie is altijd moeilijk en de uitleg is er niet duidelijker door geworden; helaas ontbreekt een woordenlijst. Het boek is niet voor jeugdige judoka bedoeld, zij mogen deze technieken nog niet uitvoeren. Voor gevorderden een leuke aanvulling. Uitgever Elmar uitgeverij is opgeheven.
 22,95  7,90
Verder lezen

hobby en sport

Guy Campbell

Het grote survival boek voor stoere jongens

‘Het grote survival boek voor stoere jongens’ is het boek dat alle jongens nodig hebben. Overleef de meest bizarre situaties! Ontdek hoe je zelfs de moeilijkste gevallen de baas blijft. Van een schuilhut bouwen tot een vliegtuig laten landen in geval van nood, met ‘Het grote survivalboek’ ben je altijd de held van de dag! Doe je best, versla de rest! Recensie Ruim zestig tips en adviezen over survival. Vooraf wordt gewaarschuwd dat de overlevingstechnieken uitsluitend zijn bedoeld voor gebruik in noodgevallen en dat er altijd een volwassene mee dient te gaan met een expeditie. Er wordt onder meer aandacht besteed aan het overleven van een aanval van een haai, het ontsnappen uit drijfzand, vuur maken, een vis schoonmaken, regen voorspellen, een mensen etende tijger ontwijken en een iglo bouwen. Enkele tips betreffen zaken die dichter bij huis liggen, zoals een schoolfuif overleven, je door een opstelcrisis heen slaan, een lange autorit overleven en een winkelexpeditie met je moeder op zoek naar nieuwe kleren overleven. Verder tips als een invasie van zombies en een buitenaardse invasie overleven, je gedragen als een bescheiden held, en uit lastige situaties ontsnappen. Sobere lay-out in zwart-wit met nostalgisch aandoende lijntekeningen. Metagegevens •           Deltas •           Hardback •           127 pagina’s •           ISBN 9789044722390 •           NUR: 214 - Hobbyboeken •           Genre: Hobbyboeken •           Trefwoorden: Survival, jongens, overlevingstechnieken
 14,95  5,00
Verder lezen