Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Op toast
We zijn allemaal dol op toast – het is het makkelijkste, heerlijkste en meest troostrijke eten ter wereld. In dit boek geeft Susannah Blake talloze heerlijke serveertips voor toast – perfect voor ontbijt, brunch, een lichte lunch of etentje op de late avond.
Unieboek – geb – 65 pag
Gerelateerde producten
eten & drinken

Meerman
1001 Koks
Over de Arabische invloed op de Europese keuken
De auteur toont met kracht van argumenten, opmerkelijke feiten en nauwkeurige receptvergelijkingen aan dat de Europese keuken rechtstreeks voortkomt uit de Arabische en Moorse. Voor de Lage Landen en Zuid-Italië geldt dat zelfs nog sterker dan voor de rest van Europa, want het huidige Nederland en België en Napels waren in de 16e eeuw Spaans bezit, en in Spanje werd toen nog volop Arabisch gegeten.
Mets & Schilt – geb – 160 pag – register van recepten, noten, literatuur
eten & drinken

Pauwels
Op de rooster gelegd
De meest complete gids om buiten te kokkerellen van herfst tot lente. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een barbecue en vooral: hoe gebruik je hem? Groenkenner Ivo Pauwels beschrijft nauwkeurig de aanleg en verzorging van de kruidentuin met het oog op een zomerse barbecue. Vele handige tips om het voedsel veilig en gezond klaar te maken. Met een reeks originele recepten.
Lannoo – geb – 93 pag
eten & drinken

Clare Ferguson
Supersnacks en tussendoortjes
Van de echte hotdog tot Thaise viskoekjes en pittige loempia’s
In dit lekkerbekboek staan ze allemaal: de beste snacks uit de hele wereld. Ideaal voor feestjes, maar vooral lekker tussendoor. Gewoon bij de borrel of juist als voorgerecht. En natuurlijk ook prima als lunch. Weinig tijd, veel tijd, feestdag of saaie dag: met dit boek kun je alle kanten op. Vishapjes, groentebites met sausjes, verrassende vleesrolletjes…
Tirion – pap – 144 pag - geïllustreerd
eten & drinken

Clara ten Houte de Lange
Cucina della Mamma
Slimme moeders koken Italiaans
Een boek voor de drukbezette en overvraagde Hollandse moeder, zij die werkt, verzorgt én kookt. En om de dagelijkse quality time van het hele gezin aan tafel ook gezellig te laten verlopen, nu een boek met gerechten die voedzaam én lekker voor iedereen zijn. Mooie snelle gerechten met smaken waarom de Italiaanse keuken beroemd is: pure, verse ingrediënten gecombineerd met de bekende fijne kruiden.
Tirion – pap – 126 pag – geïllustreerd