Terug/Home/Webwinkel ramsj.nl /Eten & drinken/Bakboeken/Cupcakes versieren
Cupcakes voor alle gelegenheden. Twintig ideeën en kleurige variaties! Suikerkunstexpert Frances McNaughton heeft twintig verschillende versieringen voor cupcakes ontworpen, met leuke variaties.
Gerelateerde producten
eten & drinken

Annie Rigg
Van chocoladeglazuur tot roze fondant
Hoe maak je nu een perfecte glazuurlaag voor op de taart, wat voor versiering past er op een verjaardagskoekje? Met welke technieken worden cupcakes eigenlijk zo mooi gedecoreerd? Heb je ook wel eens voor de etalage van een taartenwinkel gestaan en gewild dat je dat prachtig gedecoreerde gebak zelf zou kunnen maken? In ?Van chocoladeglazuur tot roze fondant? staan indrukwekkende versieringen voor op taart, koekjes en cupcakes. Door de grondige uitleg en de vele stap-voor-stapfoto's kan het maken van deze versiersels ook in eigen keuken niet meer misgaan!eten & drinken

Debbie Brown
Ondeugende taarten
In Ondeugende taarten vindt u precies wat u nodig heeft om het feest te laten beginnen: leuke en sexy ontwerpen voor ieders smaak en elke gelegenheid. Kies uit 38 pikante ideeën voor veel verschillende gelegenheden, van verjaardagsfeesten tot pensioenvieringen. Elke decoreermethode wordt zorgvuldig uitgelegd middels stap-voor-stapaanwijzingen en foto's.eten & drinken

Peter Gordon
Groente
Met groenten zijn heel spannende en bijzondere combinaties te maken, dat blijkt wel uit dit prachtige groentekookboek. De van oorsprong Nieuw Zeelandse Peter Gordon deed kookervaring op in Azië en had veel succes met zijn trendy Londense restaurant 'The Sugar Club'. Groenten zijn nu voor hem een grote inspiratiebron voor steeds nieuwe gerechten. Nieuwsgierige koks die graag worden uitgedaagd, vinden hier recepten voor soepen, stoofschotels en curries, voor bakken en frituren, oven- en grillrecepten, voor quiches, pasteitjes, hartige taarten, veel granen en ook leuke inmaakrecepten, afgesloten met een aantal heerlijke desserts op basis van groenten. Ieder recept wordt heel duidelijk uitgelegd, de handelingen op logische werkvolgorde en steeds met een margebalk waarin het gerecht wordt toegelicht, met uitleg over het waarom en met suggesties voor het vervangen van ingrediënten, variaties enz. Geïllustreerd met prachtige, functionele kleurenfoto's op wisselend formaat die zowel de groenten als gerechten tonen. Nog meer boeken over groente: Groente top-10, Groente van Gio, De andere groenten, Groente top-10, Groente voor uw gezondheideten & drinken

Mikkel Karstad
Spis
Mikkel Karstad, co-founder van Scandi-cool cuisine, adviseur van NOMA en een geweldige Deense chefkok. Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren: 'De schoonheid van voedsel is van cruciaal belang,' zegt hij, 'onze ogen spelen een belangrijke rol bij het eten. Als een gerecht er prachtig en heerlijk uitziet, zal het eerder aanzetten tot het proberen van iets nieuws. Je eet met smaakpupillen, ogen en neus.' Als een vakkundig en creatief chefkok is hij dagelijks bezig met eten met een 'persoonlijkheid' en vol smaak. Hij maakt liever een gerecht met lokaal en seizoensgebonden ingrediënten dan een 'gedwongen' onpersoonlijke maaltijd met dure ingrediënten. Dat is ook het uitgangspunt van zijn eerste kookboek Spis: Mensen inspireren om goede ingrediënten te gebruiken en dan gewoon... koken! Niet meer en vooral niet minder. Mikkel gebruikt in zijn prachtig vormgegeven en geïllustreerde boek de ingrediënten die hijzelf het liefst gebruikt. Met deze bestandsdelen maakt hij verschillende recepten zodat de lezers van zijn boek 'leren' deze op verschillende manieren te gebruiken en te ervaren. Dus als je gaat koken met Spis zal je je eetgewoonten wellicht wat moeten aanpassen om op die manier een nieuwe culinaire ervaring op te doen.