Etienne van Heerden — Ramsj https://ramsj.nl/auteur/10479-325/ Enorme selectie nieuwe boeken tegen spotprijzen. Wed, 27 Sep 2023 10:53:02 +0000 nl-NL hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.2 Klimtol https://ramsj.nl/winkel/klimtol/ Thu, 23 Mar 2017 13:52:56 +0000 http://ramsj.nl/winkel/klimtol/ Ludo Loeloeraai was ooit een beroemde jojospeler. Op zijn oude dag heeft hij zich teruggetrokken in het vissersdorpje Paternoster. Hij gaat gebukt onder een schuldgevoel over een noodlottig ongeval. Alleen wanneer hij met de jojo speelt, komt hij los van de wereld die hem in een benauwde greep houdt.

The post Klimtol appeared first on Ramsj.

]]>
Ludo Loeloeraai was ooit een beroemde jojospeler. Op zijn oude dag heeft hij zich teruggetrokken in het vissersdorpje Paternoster. Hij gaat gebukt onder een schuldgevoel over een noodlottig ongeval. Alleen wanneer hij met de jojo speelt, komt hij los van de wereld die hem in een benauwde greep houdt.

The post Klimtol appeared first on Ramsj.

]]>
30 nachten in Amsterdam https://ramsj.nl/winkel/30-nachten-in-amsterdam/ Wed, 23 Dec 2015 15:13:26 +0000 http://www.ramsj.nl/?post_type=product&p=43056 In ’30 nachten’ wordt het verhaal verteld van een epileptische Zuid-Afrikaanse blanke vrouw met eigenzinnige zeden die eerst in de terreurbeweging in Zuid-Afrika terecht komt en later een gevierd actrice wordt in Amsterdam. Haar wat tragische neef krijgt de kans haar erfgenaam te worden op voorwaarde dat hij in Amsterdam gaat wonen. Tijdens dertig nachten […]

The post 30 nachten in Amsterdam appeared first on Ramsj.

]]>
In ’30 nachten’ wordt het verhaal verteld van een epileptische Zuid-Afrikaanse blanke vrouw met eigenzinnige zeden die eerst in de terreurbeweging in Zuid-Afrika terecht komt en later een gevierd actrice wordt in Amsterdam. Haar wat tragische neef krijgt de kans haar erfgenaam te worden op voorwaarde dat hij in Amsterdam gaat wonen. Tijdens dertig nachten aldaar maakt hij de keuze.

The post 30 nachten in Amsterdam appeared first on Ramsj.

]]>